Telenet Fibernet Self Install

Telenet heeft net onder het gigantische succes van de Fibernet Self Install de stekker uit het “zelf installatie“-project getrokken. Vanaf nu moeten alle klanten telefonisch een afspraak met Telenet maken om hun modem te laten vervangen als ze overstappen op een Fibernet abonnement in plaats van zelf een modem af te halen in een Telenet center.

De Telenet Fibernet abonnementen hebben een nieuwe modem nodig omdat ze met de nieuwe abonnementen gebruik maken van de nieuwere DOCSIS 3 standaard die hogere up- en downloadsnelheden waarborgt. In het geval van Telenet Fibernet 100 ligt die downloadsnelheid zelfs op een duizelingwekkende 100 Megabit per seconden.

De keuze om geen self install meer aan te bieden kwam er nadat er grote problemen waren met het activatiesysteem van de modems. Om de activatie nu soepeler te laten verlopen zal er een gratis Telenet installateur langskomen die voor jouw de modem installeert, configureert en activeert.