PrePaid BlackBerry service van Jim Mobile

Heb jij ook een mooie BlackBerry smartphone, maar kan je er niet mee op internet of pingen omdat je prepaid provider geen BlackBerry services of voordelig mobiel internet heeft? Dan is er nu voor jouw de oplossing!

De Belgische mvno van Base, Jim Mobile biedt namelijk vanaf nu ook een BlackBerry prepaid plan dat je voor 15€ per maand kan activeren op je Jim Mobile simkaart. Omdat Jim Mobile prepaid tarieven aanbied, zou je dus kunnen opzeggen wanneer je wilt, zonder opzegkosten te betalen.

Verder gebruikt Jim Mobile het gsm-netwerk van Base dat bekent staat om zijn uitstekende EDGE-dekking over heel België. Ook kan je in de grote steden genieten van supersnel mobiel internet op je Blackberry via de 3G technologie.

Waarom zou ik de Blackberry services activeren?

  1. Eindeloos surfen: dankzij de beroemde BlackBerry data compressie die enkel beschikbaar is met een Blackberry abonnement kan je eindeloos surfen en gebruik je veel minder data!
  2. Blijf sociaal: Voeg tot 10 emailaccounts toe en stuur gratis berichtjes via Ping of Blackberry Messenger
  3. Beveiliging: Met een Blackberry abonnement vind je zo je gestolen of verloren Blackberry terug. Ook kan je vanop afstand je Blackberry blokkeren of volledig laten wissen.