T-Mobile blijft onbeperkt mobiel internet aanbieden

Nadat zowel Vodafone als KPN drastische wijzigingen in hun abonnementen hadden doorgevoerd waardoor de prijzen gingen stijgen en het aantal inbegrepen megabytes voor mobiel internet daalde, komt T-Mobile nu ook naar buiten met nieuwe abonnementsvormen.

In de nieuwe abonnementen van T-mobile zal de downloadlimiet voor het mobiele internet wel verlaagd worden waardoor de gebruikers op termijn minder kunnen downloaden. De prijzen zouden wel niet verhoogd worden. Ook hoeven overtreders van de verlaagde downloadlimiet niet onmiddellijk bij te betalen. T-mobile houdt vast aan een soort Fair Use Policy, waarbij grootgebruikers na het overschrijden van hun downloadlimiet op smallband komen te staan.

Als kers op de taart wordt bij nieuwe abonnementen de downloadsnelheid verhoogd van 7,2Mbps tot 14,4Mbps. Wanneer de nieuwe abonnementen beschikbaar gaan zijn voor de consumenten is nog onduidelijk.