Voordelig internationaal bellen met Mobile Vikings

Voordelig internationaal bellen met een prepaid simkaart? Het kan met Mobile Vikings! De belgische telecomprovider die eerder al een revolutie ontketende met hun 2 gigabyte gratis mobiel internet bij een herlading van 15€ van hun prepaid simkaart, zorgt er nu ook voor dat je supervoordelig en onbeperkt internationaal kan telefoneren.

Met hun nieuwe applicatie voor iPhone en Android toestellen die ze Viking Talk genoemd hebben, is het mogelijk om over het internet (dus met VOIP) te bellen naar een andere Viking Talk gebruiker, waar deze zich ook bevind. Bellen tussen twee Viking Talk gebruikers is volkomen gratis. Maar als er slechts één iemand Viking Talk gebruiker is, bel je ook nog steeds voordeliger dan met het gewone gsm tarief.

Voor elke gebruiker hebben ze een speciaal tariefplan. Voor het grootste pakket bel je voor slechts 40 euro per maand onbeperkt naar alle landen van de wereld!

De lancering van Viking Talk staat gepland voor 3 oktober, nog eventjes geduld dus!