Mobiel internet

Mobiel internet is de laatste nieuwe rage. Door de grote opkomst van mobiele apparaten met internettoegang wil iedereen mobiel internet op zijn gsm, smartphone, iPad of netbook en uiteraard tegen de laagst mogelijke prijs. Het is niet eenvoudig om een geschikte provider te vinden die mobiel internet aanbiedt. De meeste providers bieden mobiel internet alleen aan in abonnementsvorm waardoor u bijvoorbeeld 2 jaar vast zit aan uw abonnement. Mobile Vikings daarentegen biedt mobiel internet aan in een prepayd formule. U betaalt op voorhand 12€ en kan daarvoor 1 maand surfen. U heeft geen abonnement, dus opzeggen gebeurd automatisch als u een periode niet meer herladen heeft.

Mobile Vikings

Mobile Vikings is een mobiele internetprovider die verschillende formules aanbiedt als het over mobiel internet gaat. Zowel met een netbook, iPad als iPhone bent u op het juiste adres. Vooral de lage prijs, de hoge datalimiet en de goede klantendienst kenmerken Mobile Vikings.

Lees nu meer over mobiel internet van Mobile Vikings.

Base

BASE is één van de leidende merken op de mobiele telefonie-markt in België, waarbij meerwaarde voor de klant centraal staat, via vernieuwende concepten en uiterst concurrentiële tarieven. Neem zeker eens een kijkje bij Base voor hun mobiele aanbod.

Bestel nu!